גילוח לגברים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/07/18 19:50 ו באב התשעח

שאלה

שלום הרב יש לי שאלה אני יודע שגילוח בסכין לסידור הזקן היא אסורה השאלה האם אפשר לסדר את הזקן לא לגלח רק לסדר שיהיה ישר באמצעות שעווה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

אפשר לסדר על ידי שעווה. אמנם בקבלה גם זה נאסר אבל על פי דין אם זה חשוב אפשר לעשות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן