גילוח זקן בספירת העומר באירוע

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 07/11/21 09:16 ג בכסלו התשפב

שאלה

שלום,

אחותי מתכננת להתחתן בתאריך של לג בעומר

האם יש היתר להסתפר ולהתגלח באותו היום? הכוונה לקרובים (חתן, אבות והאחים)

והאם ניתן לחגוג שבוע לפני החתונה באירועי המקווה והפרשת החלה? בגלל ספירת העומר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

א. באותו יום אפשר.

ב. בלא שיעורים וריקודים.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן