גיור

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 15/11/17 08:52 כו בחשון התשעח

שאלה

שלום! עברתי גיור בצבא התהליך שלי היה אמיתי ונכון והכוונות שלי היו להמשיך ולקיים את אורח החיים הדתי וכך גם אני עושה ומקבלת על עצמי כל פעם יותר מצוות , אני דתייה לכל דבר ועניין גם לאחר שעברתי את התהליך , השאלה שלי היא האם אני יכולה לעבור גם גיור אזרחי אפילו שאני כבר יהודייה ?

תשובה

שלום וברכה!

ברוכה הבאה בשם ה', ויישר כחך שנכנסת תחת כנפי השכינה חרף הקשיים המלווים למסלול הגיור.

הגיור בצבא דרך קורס נתיב הוא גיור רשמי של מדינת ישראל, כך שבמשרד הפנים וגם ברבנות את צריכה להיות רשומה כיהודייה. תוכלי לאשש זאת גם דרך פקידי הגיור בצבא.

יהי רצון שתזכי להקים בית נאמן בישראל.

בברכה

יוגב כהן

הר ברכה