גור חתולים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 26/07/21 16:55 יז באב התשפא

שאלה

כבוד הרב שלום וברכה,

לקחתי מבית של חבר שלי גור חתולים שאימו המליטה אותו עד לא מזמן, מאוד רציתי חתול ושכחבר שלי לי אמר לי שחתולת רחוב המליטה בביתו קפצתי על ההזדמנות.

האם מותר הדבר מבחינה הלכתית? לקחת את הגור לאימו? יש לציין שהוא ממש קטן..

אבל לא לקחתי אותו ממש ממנה, היא לא הייתה בסביבה.

תודה מראש כבוד הרב!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מותר הלכתית

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן