ברכת הגומל

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 02/10/20 01:17 יד בתשרי התשפא

שאלה

שלום כבוד הרבנים,

האם חולה המרותק למיטה בביתו, המבקש לברך ברכת הגומל לאחר אשפוז בבי"ח, יוצא ידי חובה במניין זום בימי חול ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

רפואה שלמה

ראוי שבחדר יהיו עשרה.

חג שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן