ברכות קריאת שמע לאחר זמנה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 29/03/20 17:52 ד בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

בתפילת שחרית אם פספסתי את זמני קריאת שמע. האם צריך לקרוא גם את ברכות שאחרי קריאת שמע או שרק את קריאת שמע (עד אמת) ומשם לעבור ישר לתפילת העמידה.

תודה רבה מראש !!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אם לא עבר זמן תפילה, אזי יש לומר ברכות קריאת שמע, אף שעבר זמן קריאת שמע.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן