בעל תפילה בחגים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/09/19 23:36 טז באלול התשעט

שאלה

שלום רב

בשנתיים האחרונות אני בעל תפילה בחגים במניין קטן .

מצד אחד אני מרגיש לא ראוי,לצערי אני לא מקפיד מספיק בנושא צניעות ושמירת העיניים ,אינטרנט וכו'...

מבחינתי לא להיות חזן .

מצד שני אני יודע שהציבור מאוד אוהב אותי ואת סגנון תפלתי ,עד כדי כך שיכולים לומר לי שיגיעו רק אם אני אהיה חזן.

האמת שאני באמת מרגיש בסייעתה דשמיא גדולה שאני מצליח לחבר את הציבור לאווירת תפילה

מה לעשות ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ראוי לשפר את המעשים, ובייחוד בימים אלו. כתוב בירושלמי שבימים אלו (בעשרת ימי תשובה) אדם ישתדל להקפיד בכל מה שאפשר, אפילו דבר שאנשים רגילים מקילים בכל השנה בעשרת ימי תשובה יש מקום להחמיר ולהקפיד על קלה כבחמורה. על כן תשתדל בייחוד בימים אלו להקפיד בכל מה שאתה יכול, והקב"ה אוהב תפילת שבים. ויקבל תפלותך באהבה.

כתיבה וחתימה טובה.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן