בודהיזם ויהדות

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 27/04/06 18:09 כט בניסן התשסו

שאלה

האים זה בסדר להיות בדוהיזת ויהודי ?

כי אני רוצה להיות בדוהיזת אבל אני יהודי

ואני רוצה את השלבה של בדוהיזת ואני רוצה לשמור שבת (ולישאר יהודי) כי אני לא יודע ים יש לזה בעיה אני כמו אותו פידגם

עיר אחד נחצה לשתים הרישונה לאהבת האל והשניה לאהבת אדם

בבקשה תעזור לי

אז בבקשה תעזור לי

תשובה

חז"ל אומרים על התורה הקדושה שלנו: "הפוך בה והפוך בה, שהכל בה". ליהודי אין צורך בתורות ודתות אחרות. כל מה שהוא מחפש נמצא בתורה, רק צריך לחפש בה.
יש לנו נשמה יהודית והשורש הרוחני שלנו הוא תורת משה. אם יהודי מקבל חיות משורש שלא שייך לו, זה מזיק לנשמה שלו ופוגע בה.

אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו לאתר לב הדברים
ואני בטוח שתמצא שם דברים מפנימיות התורה שיספקו את החסרון שלך.
בהצלחה
ארז