בגידות בחלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 12/09/19 23:20 יב באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אומנם אני מתביישת לשאול את השאלה הזו אבל זה כבר מציק לי המון זמן ואני אשמח לתובנות בנושא.

אני נשואה ב״ה חצי שנה לגבר מקסים, אנחנו מכירים שנתיים. אני אוהבת אותו בכל ליבי והוא באמת משהו מיוחד!

הבעיה שאנחנו לא מצליחים לקיים יחסי אישות, כמובן ששמרנו עד החתונה.

אנחנו מנסים לטפל בנושא, ולמצוא רופאים שיכולים לעזור.

אבל לא בנושא זה שאלתי, הבעיה היא שיש לי חלומות מאוד לא צנועים ומוזרים. אני חולמת הרבה פעמים שאני נמצאת עם גבר אחר (לא מישהו שאני אפילו מכירה, כל פעם דמות אחרת) ושאנחנו שוכבים. הרבה פעמים אפילו החלום חיצוני לי. כלומר, זו לא אני שבוגדת אלא גבר ואישה כלשהם ששוכבים ואני רואה ת זה מהסתכלות חיצונית.

אני מתביישת ממש לספר את זה לבעלי, שמא יחשוב שאני חושבת על גברים אחרים. זו באמת לא הבעיה, אני באמת אוהבת אותו אבל אני לא מצליחה להבין את פשר החלומות האלו ואני מפחדת אולי זה מעיד על משהו שלא טוב בקשר שלנו שגורם לי לחששות בתת מודע, על אף, שאיני מרגישה חששות כאלו כלל. הוא באמת הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.

אני תוהה אולי זה קשור לחוסר ההצלחה שלנו בעניין הזה, אבל למה הוא לא מופיע לי בחלום? למה אלה גברים שאני אפילו לא מכירה?

חייבת לציין שאני לא רואה סרטים לא צנועים או פורנו חלילה, אז אני גם לא מבינה מאיפה החלומות האלו.

אני כל כך מתביישת ומתבאסת עליהם.

אשמח לעזרה ולייעוץ ואולי לתובנה ממך מה לדעתך הם אומרים.

בתודה מראש

תשובה

שלום וברכה

ראשית, הרבה מאוד איחולים וחיזוקים שתמשיכו בקשר הנפשי העמוק והטוב ביניכם, ובעזרת ד׳ – גם הצד הגופני ימצא את מקומו הראוי והטוב.

האם לא יהיה נכון לומר שיש קשר בין המצב הגופני שלכם ובין החלומות האלה ?

אמנם, אין איש שיודע לומר בוודאות מה מקורו של חלום, אולם זה נראה כל כך מתבקש: במקום שבנתיים, באופן זמני, יש מצוקה, החלומות משתוללים לכיוונים שונים.

ולכן, הדבר לא מעיד על קשר לא טוב עם בעלך.

לחלומות יש חוקים משלהם. לא מתייחסים לתוכן שלהם.

החשיבות בחלומות זה בתנועות הנפשיות שהן מחוללות.

והתנועה הנפשית שאת מתארת מתוך החלום היא בריאה מאוד – רצון בקשר גופני טבעי ובריא.

לכן, אל תפחדי מהחלום. תמשיכי בבניין הזוגיות, ובעזרת ה׳ הכל יבוא על מקומו בשלום.

כל טוב