בגידה בבעל

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 21/01/19 16:29 טו בשבט התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב!

אני כותבת את זה בדמעות ובחרטה עמוקה,

אני נשואה שנתיים בערך +ילד בן שנתיים.

השנה הראשונה שלנו הייתה קשה גם היו לי ספקות וגם ההריון המהיר הקשה עוד יותר על הנישואים הטריים.

בגדתי בבעלי עם מישהו מהעבודה תקופה,

ניתקתי איתו קשר לפני כמה חודשים.

עכשיו אני ובעלי החלטנו להתחזק ביחד והקשר שלנו משתפר (הייתי חילונית מבית דתי) אני לא ישנה בלילות יש לי חרדות קשות! כולם שואלים ולא מבינים למה אני בדיכאון ובלחץ נפשי.

אני מפחדת על הנישואים שלי ועל הילד..

אני כל כך רוצה לתקן ולחזור בתשובה! אני חושבים על להביא עוד ילדים בקרוב. אני עכשיו שולחת את הילד לחינוך דתי ואני רוצה באמת להקים בית דתי וחזק עם אהבה אמיתית!

אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות?

אני מדברת כל יום עם הק"בה ומקווה שבאמת יש דרך לתקן חטא כזה נורא! אני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלי בעלי! אני בחיים לא אעשה טעות כזאת!

אני מעדיפה לסיים את חיי מאשר לחיות בחרדות האלו ולחיות בלי שמחה ובצער כל כך גדול שיש אפשרות שאני אהיה חייבת להתגרש.

תודה על הזמן שלך כבוד הרב.

תשובה

שלום

יש בזה כמה פרטי דינים שצריך לברר, ומקומם אינו בפרהסיה.

נא להתקשר אלי - 0528370700

קדושים תהיו