אם מותר

חדשות כיפה רבני כושרות 21/04/19 16:31 טז בניסן התשעט

שאלה

רב יקר שלום

אם אני אני לוקח ביטמינים

ביום יום שיש בהם פישטן

ובבית המרקחת הרוקחים אומרים שהביטמינים כשרים לפסח אבל גם בביטמינים הכשרים יש בהם פיסול האם מותר לקחת אותם בפסח ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הרוקחים אינם מוסמכים לקבוע אלו תרופות כשרות לפסח. אפשר למצוא בקישור להלן את רשימת התרופות והויטמינים הכשרים

https://www.clalit.co.il/he/koshermedicines/Pages/default.aspx

במידה ומה שאתה מחפש אינו מצוי כאן יש להתייעץ עם רופא וםוסק הלכה על הכרחיות נטילת הויטמינים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן