אכילת פת בליל חג ראשון של סוכות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 15/09/20 11:21 כו באלול התשפ

שאלה

שלום הרב שרלו,

בגלל הקורונה אני מעדיף היום לקנות מוצרי מזון ארוזים. האם אפשר לצאת ידי חובה אכילת שני כזיתים פת בליל טו תשרי בסוכה, באמצעות אכילת מצת חמץ? יש לציין שאני אשכנזי ונוטל ידיים ומברך המוציא על מצה כל השנה.

שנה טובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

למה לא ?

ומדוע שני זיתים ?

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן