אי ידיעה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 24/07/18 00:29 יב באב התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב ,

הייתי היום אצל יריב אפרת בטוחה ששמעת עליו .. הוא עוסק במיסטיקה ורוחניות .

הוא פותח בקלפים ואומר לך דברים ..

יש כמה דברים שהשאירו אותי מבולבלת ולא מבינה ..אשמח לדעת עם לאיזה רב אוכל ללכת ולדבר איתו על זה ..

תשובה

שלום.

לא שמעתי עליו, ורק בעקבות שאלתך בדקתי בגוגל.

בצורה הכי נחרצת שיכולה להיות ובוודאות ובאחריות אני אומר לך, שלאיש הזה ולדומיו אין שום כח מיוחד. הוא לא באמת קורא משהו בקפה, ולא מתקשר עם שום דבר רוחני.

הכישרון היחיד שבטוח יש לו הוא להטעות אנשים ולהוציא מהם כסף.

לאנשים הללו יש את הידע והניסיון כיצד לגרום לאלו שבאים אליהם לחשוב שהם באמת יודעים עליהם דברים נסתרים, אבל זו עבודה בעיניים אחת גדולה.

מעולם האנשים הללו לא הצליחו להוכיח באמת שיש להם כוחות.

כל זה מלבד האיסור על פי התורה שיש בהליכה לאנשים מעין זה.

חומר בנושא תמצאי בספרו החשוב של הרב שלמה אבינר - 'נר באישון לילה'. מומלץ מאוד ושווה כל שקל, בכדי להחזיר את שלטון השכל על הדימיונות.

אם תכתבי לי באיזה אזור את גרה, אשמח להפנותך לרב שיוכל להאיר את עינייך בדרך האמת המסורה לנו מדורי דורות על פי תורתנו הקדושה.

כל טוב.