אישיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/11/19 10:05 טו בחשון התשפ

שאלה

שלום, אני נשואה מזה שנה ושלושה חודשים ישר אחרי חתונה נכנסתי להיריון וברוך השם נולדת לי ילד צדיק.

בגלל שאני אחרי לידה כחצי שנה וקשה לי כי אין לי עזרה מהמשפחה בגידול הילד,בביקור אצל רופא נשים בקשתי מרשם לגלולות ללא היתר של הרב. מה אני עושה עכשיו האם אני אסורה על בעלי ואם בכלל זה יכול לפגוע בנו?

האם להמשיך לקחת?

תודה רבה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אינך אסורה חלילה, את מותרת לאישך. אלא שאתם צריכים ללכת לרב שידריך אותכם מה הדרך הנכונה ובאיזה אמצעים אפשר להמנע (יש הרבה דרכים להמנע מהריון).

מזל טוב להולדת הבן הצדיק

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ