אירוע במקום ללא תעודת כשרות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/11/18 10:35 יב בכסלו התשעט

שאלה

שלום רב

הוזמנתי לאירוע בר מצווה במקום ללא תעודת כשרות (פתוחים בשבת).

לאירוע יוזמן אוכל מקייטרינג חיצוני בעל תעודת כשרות.

הכלים באירוע (לפי הצהרת בעל המקום), הינם מיועדים לאירועים כשרים בלבד.

כמובן שאירוע מיועד להתקיים ביום חול.

האירוע הינו של משפחה קרובה וחשוב לי לקחת בו חלק,

ברצוני לדעת את חות דעתו של הרב האם אפשרי לקחת חלק באירוע זה והאם מותר לאכול בו.

תודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אינני מבין כיצד ניתן לאכול במקום פומבי שאין לו תעודת כשרות.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן