איך התפילה עובדת? ועולה מעלה?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/11/19 08:45 כז בחשון התשפ

שאלה

בס"ד

שלום לרב יובל

אני מתעניין בנושא התפילה

ורציתי לשאול איך התפילה עובדת ועולה כלפי מעחה לשמיים? מה המסלול שלה?

שמעתי שיש מאמר בזוהר על עלית התפילה. אשמח לתשובה. וגם אם תוכל יותר לכוון אותי.

בברכה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מסלול התפילה אינו ידוע לנו.

מה שאנו יודעים הוא מה שריבונו של עולם חשף בפנינו.

והוא לימד אותנו שהוא שומע תפילה, שיש משמעות לתפילה, שיש בכוחה לחולל שינוי במציאות, ושאנו רשאים ולעתים חייבים לפנות לריבונו של עולם.

אבל את סוד הפעולה שלה אנחנו לא יודעים.

ואין לנו אלא להתפלל כראוי, מתוך אמונה ודבקות עמוקה, וללוות אותה במחשבותינו כלפי מעלה, בתקווה שריבונו של עולם ייענה לה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן