אדרא זוטא וספרא דצניעותא

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/05/20 10:39 טז באייר התשפ

שאלה

שלום רב

יש לי ספר אדרא זוטא וספרא דצניעותא בספרון כיס שקיבלתי מחבר גרסתי אותו מספר פעמים ברעב גדול

האם יש עיניין בגריסתו ?

האם גריסתו נחשבת לימוד?או תפילה? או שגריסתו רק שוברת את השיניים ?

יש עיניין בגריסתו בלג בעומר?

אני בטוח שלימוד הזוהר לעומקו זהו דבר מופלא ומדהים שאין לו גבול אבל שאלתי היא לגבי גריסת הקונטרס הזה בלבד

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

אם אתה יכול ללמוד ולהבין עדיף. אם קשה לך תלמד חלקים חלקים. אבל כשאי אפשר ראוי לומר אדרא זוטא בלג בעומר אפילו בלא הבנה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן