ארגון "משביע": פותחים שנה משביעים משפחה

ארגון "משביע" המסייע לאורך כל השנה לנזקקים בסל מזון חודשי יוצא במבצע חגי תשרי כדי לאפשר ליותר משפחות לקבל סל מזון עשיר ולהקל על ההוצאות הגדולות

חדשות כיפה תוכן שיווקי בשיתוף משביע לכל חי רצון 01/09/26 14:02 יט באלול התשפו

כבר 30 שנים שארגון "משביע לכל חי רצון" מסייע לנזקקים בסל מזון חודשי שמסייע להם להתקיים בכבוד. נתנאל שניר, מנהל הארגון, מספר כיצד מתבצעת החלוקה. מחסן העמותה נמצא בא.ת עפרה. "פעם בחודש אנחנו אורזים כ-500 סלי מזון שמורכבים בעיקר ממוצרים יבשים שאליהם מוסיפים עופות ודגים ובחגים גם פירות וירקות", אמר.

עוד סיפר: "המתנדבים והעובדים אורזים את הסלים ומשאית העמותה מעבירה אותם לרכזי היישובים. לכל יישוב יש רכז חסד שמחובר לרב היישוב או מחלקת הרווחה ובתיאום עימם הרשימה מתעדכנת ומתחלפת והם גם יודעים מתי ואיך בצניעות ובסתר להעביר את הסלים כדי שהם יגיעו למקומות הכי נכונים וגם שלא יתביישו משפחות. אנו מגיעים לכל המשפחות והמקומות שאף אחד לא מגיע אליהם ברחבי יהודה ושומרון".

ארגון "משביע": פותחים שנה משביעים משפחה
משביע לכל חי רצון, צילום: משביע לכל חי רצון
משביע לכל חי רצון
משביע לכל חי רצון, צילום: משביע לכל חי רצון

לחצו כאן כדי להיות שותפים בתרומה לארגון "משביע"

לקראת חגים ומועדים מתבצע תגבור של הסלים עבור משפחות נוספות ובשנות המלחמה נוספו עוד נתמכים רבים לרשימה. "בשלוש השנים האחרונות השתנה כל מאזן החלוקה בגלל המלחמה ונוספו משפחות של אלמנות צה"ל - שנזקקות לעזרה ואנחנו שם בשבילם כדי לאפשר להם ולתת להם מענה ראשוני", אומר שניר.

כעת, מתכוננים בארגון למבצע "פדיון כפרות" לקראת יום כיפור. כי "כולנו צריכים לצאת ידי חובת המצווה ולאפשר שהצדקה תגיע למשפחה נזקקת. רכזי הארגון דואגים לחלק את הסלים למשפחות עצמן והתורם זוכה שבכסף של פדיון כפרות עוד משפחה קיבלה סל לחג .

בואו להיות חלק ולתת "פדיון כפרות" לאפשר לעוד משפחות לקבל


בשיתוף משביע לכל חי רצון