שימו לב לא ללמוד תורה היום... (אבל בשאר החופש - כן!)

יותר ממיליון וחצי דקות של לימוד תורה בחופש - זה גדול. החופש הגדול בעיצומו, אבל באופן מפתיע, עשרות אלפי תלמידי החמ"ד ממשיכים ללמוד גם בימים האלה ממש, בכל הכוח

חדשות כיפה תוכן שיווקי בשיתוף החמ"ד 22/07/26 20:37 ח באב התשפו | עודכן בתאריך 22/07/26 22:58

שימו לב לא ללמוד תורה היום... (אבל בשאר החופש - כן!)
ילד לומד במחשב, אילוסטרציה, צילום: Asso,Shutterstock

עוד ועוד ילדים וילדות בכל הגילאים מגלים את "יומי" - הפלטפורמה החדשה שהפכה את הלמידה לחוויה. באתר ובאפליקציה של יומי נרשמו עד כה יותר ממיליון וחצי דקות של לימוד תורה, במגוון ענק של ספרים: מהמשנה והגמרא, דרך הרמב"ם ועד לספרי לימוד בני ימינו.

"פתאום ראיתי שהילד לומד"

העובדה שהלימוד נעשה אונליין, לא בפורמט הקלאסי אלא בשילוב עזרים ויזואליים חדשניים, כאשר הילדים ממילא מבלים שעות מול המסכים, הפך להצלחה מיידית. רונית, אמא ל-3 תלמידים בחמ"ד מספרת לנו כי בשבוע שעבר ראתה ששניים מהם מבלים המון זמן ליד המחשב. "חשבתי שזה עוד משחק חדש וכבר באתי להציע להם לקחת איזו הפסקה כי בכל זאת - אני לא רוצה שהם יתמכרו... אבל כשהתקרבתי קלטתי שהם בעצם לומדים משניות!"

לומדים וזוכים וזוכים וזוכים...

במהלך מיוחד נפתחה פלטפורמת "יומי" חינם לכל תלמידי החמ"ד. המצטרפים, המתמידים בלמידה ואלה שמשתפים חברים נוספים, משתתפים בהגרלות על פרסים שווים במיוחד: רחפנים, גאדג'טים, ספרים ועוד ועוד. בכל יום נערכת הגרלה חדשה, ובנוסף צוות "יומי" מפתיע ילדים ששיתפו חברים ולומדים בעצמם, עם משלוחים טעימים של גלידות, פיצות ועוד.

בסוף החודש תיערך הגרלה בין המשתתפים על חופשה לכל המשפחה!

רוצים גם אתם ליהנות ולזכות בפרסים? היכנסו עכשיו ל"יומי", הירשמו ותתחילו לצבור נקודות >>


בשיתוף החמ"ד