סערת ההצעה לשרוף ספר תהלים: משתתף "הישרדות" מתנצל

עידו קוז'יקרו, שהציע לשרוף ספר תהלים במהלך פרק ששודר בתכנית הריאליטי, מבקש לחזור בו מדבריו. "הדבר נאמר בהומור שחור בסיטואציה לא קלה. אני מתנצל אם מישהי או מישהו נפגע מזה"

חדשות כיפה משה סלע, חדשות כיפה 06/05/20 18:54 יב באייר התשפ

סערת ההצעה לשרוף ספר תהלים: משתתף "הישרדות" מתנצל
הישרדות, צילום: יחצ

סערת ההצעה לשרוף ספר תהלים - שלב ההתנצלות. אחד ממשתפי התכנית הישרדות יצר ביממה האחרונה סערה ברשת, לאחר שתועד כחלק מפרק ששודר בתכנית הריאליטי "הישרדות" כשהוא מציע לשרוף ספר תהלים. בפרק עצמו שמפיקה רשת 13, ביקשו המשתתפים למצוא דרך להקים מדורה ולהתחמם על רקע הקור ששרר באי, ועידו קוז'יקרו, אחד המשתתפים, תועד כשהוא מציע לשרוף ספר תהלים "או לפחות רק את הכריכה". כעת, קוז'יקרו מבקש להבהיר את דבריו.

"הדבר נאמר בהומור שחור בסיטואציה לא קלה. אני מתנצל אם מישהי או מישהו נפגע מזה. הספר הזה קדוש לעמנו ובלי לגלות יותר מידי על הפרק, רק אומר שכמובן שאף אחד לא באמת התכוון באמת לעשות את זה" הסביר קוז'יקרו בפוסט שהעלה לאינסטגרם. 

מארגון בצלמו נמסר בתגובה להתנצלות: "אנחנו מברכים על ההתנצלות. נמשיך להילחם למען כבוד הדת. אזרחי ישראל ומדינת ישראל וצה"ל"