איזנקוט ולפיד נפגשו לראשונה: "דנו בתוצאות הבחירות ובתיאום מהלכים"

יו"ר מפלגת "ישר" ויו"ר "יש עתיד" נפגשו לראשונה מאז הבחירות כדי לתאם את המהלכים הבאים של גוש השינוי | חברי הכנסת החרדים צפויים להיוועץ כבר הערב על המו"מ להקמת ממשלה עם מנהיגי הציבור החרדי

חדשות כיפה חדשות כיפה 31/10/26 19:12 כ בחשון התשפז | עודכן בתאריך 31/10/26 19:15

עקבו אחרינו בגוגל

יו"ר מפלגת "ישר", גדי איזנקוט, ויו"ר "יש עתיד", נפגשו הערב (שבת) לראשונה מאז הבחירות כדי לתאם את מהלכי גוש השינוי. בהודעה מטעם "ישר" נמסר כי "השניים דנו בתוצאות הבחירות ובתיאום מהלכים מתוך מחויבות משותפת לממש את רצון הבוחר".

ליברמן: לא מתכוון לדרוש את תפקיד יו"ר הכנסת

קודם לכן, יו"ר מפלגת "ישראל ביתנו", אביגדור ליברמן, הבהיר כי אין בכוונתו לדרוש את תפקיד יו"ר הכנסת בקדנציה הבאה, וכתב: "אנשי הזדון לא נחים לרגע אחד. קיבלתי כמה וכמה פניות לגבי דרישת תפקיד יו"ר הכנסת. אין לי שום רצון ושום כוונה להיות יו"ר הכנסת".

איזנקוט ולפיד נפגשו לראשונה: "דנו בתוצאות הבחירות ובתיאום מהלכים"
איזנקוט ולפיד, צילום: פלאש90 וקנבה

בינתיים, ההכנות למשא ומתן על הקמת ממשלה נמשכות מכל הצדדים. חברי סיעת "דגל התורה" צפויים לעלות כבר הערב לבתי הרבנים דוב לנדו ומשה הלל הירש כדי לדון עימם בתוצאות הבחירות ובאפשרות לפתוח במשא ומתן עם איזנקוט. בין חברי הכנסת צפוי להיות גם יו"ר "יהדות התורה", חבר הכנסת יעקב אשר.