טלטלה בש"ס: יו"ר המפלגה אריה דרעי הודיע למקורביו כי בכוונתו לפרוש מהנהגת התנועה, בעקבות התוצאות המאכזבות בבחירות. דרעי מסתגר בביתו ושיתף את מקורביו בהחלטה, כשבמקביל גוברים הלחצים עליו לחזור בו ולהמשיך לעמוד בראש המפלגה.

היום נעשה ניסיון להניא את דרעי מהצעד. הראשון לציון, הרב דוד יוסף, וחברי מועצת חכמי התורה, הרב משה סאלים, הרב שמואל בצלאל והרב יהודה כהן, ניסו לעלות לביתו כדי לשכנע אותו להישאר בתפקידו.
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
"אין לי כוחות יותר"
במהלך השיחות עם הרבנים הבהיר דרעי את תחושותיו ואמר: "עייפתי מהנהגת התנועה. אין לי כוחות יותר, זה כבר לא בשבילי". לדבריו, האפשרות לפרוש כבר עלתה בראשו לפני הבחירות, אך התוצאות חיזקו את החלטתו: "כבר לפני הבחירות חשבתי לפרוש ועכשיו התחזקה אצלי ההחלטה".
דרעי עומד בראש ש"ס מאז מאי 2013, אז מונה מחדש ליו"ר המפלגה. לאורך יותר מ-13 שנים הוא הנהיג את התנועה בזירה הפוליטית, וכעת, בעקבות תוצאות הבחירות, עתידה של הנהגתו עומד בסימן שאלה. בבחירות האחרונות מסתמן כי ש"ס זכתה בשישה מנדטים בלבד, תוצאה שמגבירה את הלחץ על הנהגת המפלגה.
