דאגה בגבעת זאב: אותרה מנהרה סמוך לקו התפר - חשוד נעצר

לוחמי מג"ב איתרו מנהרה שנחפרה בכפר אל-ג'יב הסמוכה לגבעת זאב. בעקבות האירוע, הלוחמים עצרו חשוד שברשותו נמצאו כלי חפירה ואטמו את המנהרה

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/09/26 14:28 כח באלול התשפו | עודכן בתאריך 10/09/26 14:28

עקבו אחרינו בגוגל

המשטרה עידכנה היום (ה') כי לפני כשבועיים, לוחמי מג"ב עוטף ירושלים איתרו בכפר אל ג'יב, מנהרה שנחפרה בסמיכות למכשול התפר ובקרבת היישובים גבעון וגבעת זאב, כשהיא בשלבים מתקדמים של החפירה. בעקבות הדיווח, הלוחמים יצאו לפעילות ממוקדם בהכוונה מודיעינית ועצרו חשוד כשברשותו נמצאו כלי חפירה.

איטום המנהרה
איטום המנהרה, צילום: Chaim Goldberg,Flash90

לוחמי צה"ל ומג"ב אטמו את המנהרה

כוחות הביטחון גילו כי פתח המנהרה שנמצאה הוסתרה בתוך בור מים עתיק ששימש להסתרת פעילות החפירות. הגילוי הגיע בעקבות חקר ארכיאולוגי של המנהרה ובאזור. אמש, לוחמי מג"ב בשיתוף כוחות צה"ל אטמו את המנהרה.

דאגה בגבעת זאב: אותרה מנהרה סמוך לקו התפר - חשוד נעצר
המנהרה שאותרה, צילום: דוברות משטרת ישראל

מהמשטרה נמסר כי ימשיכו לפעול בנחישות לאיתור וסיכול תשתיות בסמוך למכשול התפר ולשמירה על ביטחון תושבי האזור.