השוטרים נדהמו: החפירה בגינה חשפה רובה קטלני

במהלך חיפוש בביתו של תושב נצרת בן 23 איתרו שוטרי המחוז הצפוני רובה סער מסוג קלאצ'ניקוב שהוסלק בערוגה בחצר. החשוד נעצר, והמשטרה תבקש להאריך את מעצרו

חדשות כיפה חדשות כיפה 02/09/26 07:53 כ באלול התשפו

בפעילות של שוטרי המחוז הצפוני בעיר נצרת נתפס רובה סער מסוג קלאצ'ניקוב שהוסתר בתוך ערוגה בחצר בית. המבצע נערך אתמול (ג'), כאשר הכוחות פשטו על ביתו של תושב העיר בן 23, החשוד בהחזקת אמצעי לחימה.

הנשק הקטלני הוחבא בערוגה

לאחר שהשוטרים השלימו את החיפוש בתוך הבית, הם הרחיבו את הפעילות לשטח החצר. במהלך החפירה בערוגה אותר רובה הסער שנקבר במקום. הנשק נתפס והחשוד הועבר לחקירה במשרדי היחידה המרכזית של ימ"ר עמקים. הבוקר, בהתאם לממצאי החקירה, צפויה המשטרה לבקש להאריך את מעצרו בבית משפט השלום בנוף הגליל נצרת.

השוטרים נדהמו: החפירה בגינה חשפה רובה קטלני
הנשק הוחבא במיקום מפתיע, צילום: דוברות המשטרה

במשטרה ציינו כי מתחילת השנה נתפסו על ידי שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב יותר מ-610 אמצעי לחימה קטלניים במסגרת המאבק בפשיעה האלימה. עוד נמסר כי במהלך הפעילות נעצרו חשודים חמושים "על חם", וכי הכוחות ממשיכים לפעול לאיתור אמצעי לחימה, למעצר המעורבים ולמיצוי הדין עמם. במשטרת ישראל מסרו: "משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות באירוע האלימות ואיתור אמצעי לחימה בלתי חוקיים, במטרה לשמור על ביטחון הציבור ולהביא את המעורבים לדין."