מלי וליאל אהרוני, אם ובת ישראליות, נעדרות מאז יום שישי האחרון אז נראו לאחרונה בוינה באוסטריה. יממה לאחר פרסום ההודעה בנושא על ידי שגרירות ישראל המקומית, קרובי משפחתם שיתפו הבוקר (ד') את דאגתם לבנות, לאחר שהשתיים לא הגיעו אתמול לטיסה שלהן מפראג לארץ. במקביל, נחשף כי מקום הלינה שבו שהו בווינה אותר ריק.
"אין לנו שום קצה חוט - מפחדת שהן עלו לרכב ונחטפו"
חברת המשפחה סיפרה לגל"צ על מלי וליאל: "הן היו מתקשרות כל כמה שעות לראות מה קורה ופתאום זה נפסק, אין לנו שום קצה חוט - מפחדת שהן עלו לרכב ונחטפו". גיסה של האם, אמר לכאן רשת ב' כי "ההיעלמות וההיעדרות הזאת לא אופיינית להן. הן מתקשרות גם בחו"ל בוואטסאפים, תמונות ועדכון די יום-יומי".
סיפור היעדרותן עורר סערה ברשתות החברתיות, ומאות גולשים שיתפו בהשערות אודות סיבות היעלמותן בקבוצת "וינה למטיילים - מידע, המלצות וטיפים מישראלים שחיים בוינה" בפייסבוק. "צריך לבדוק בבתי חולים אם הגיעו אלמוניות מתאונה כל שהיא", נכתב בתגובה אחת. "עשו איכון לטלפונים שלהן? המשפחה שלהם חייבת לטוס לשם לעשות בלאגן", נכתב בתגובה אחרת.
שגרירות ישראל בווינה ביקשה אתמול את עזרת הציבור באיתור מלי וליאל יהלומי, אם ובתה הישראליות שנראו לאחרונה ביום שישי - מאז נותק עמן הקשר. כל מי שמחזיק במידע על מקום הימצאן מתבקש לפנות בהקדם למשפחה, למשטרה המקומית או לשגרירות. בשגרירות מדגישים: "מדובר בעניין משפחתי ורשמי דחוף", וכל הפניות יישמרו בסודיות.