שוטרי תחנת לב הבירה של מחוז ירושלים, מנהלים חקירה נגד החשוד, אליעזר משולמסון (62, ירושלים), שנעצר ב10.07.26, בחשד לביצוע עבירות מין ומעשים מגונים בקטינים.
מעצרו של החשוד הוארך בבית המשפט מעת לעת, ולאחרונה הוארך מעצרו שוב עד לתאריך 26.07.26 לטובת המשך פעולות החקירה ואיתור קורבנות נוספים.
עם התקדמות חקירת המשטרה, חשפו החוקרים את דפוס פעולתו לכאורה של החשוד, בו יוצר אמון בקרב קטינים, לוקח אותם לטיולים ומנצל את קרבתם אליו על מנת לבצע בהם על פי החשד עבירות מין חמורות.
עוד עלה החשד, כי קיימים נפגעים ונפגעות נוספים אשר זהותם טרם נודעה למשטרה.
אנו קוראים לכל מי שנפל או נפלה קורבן למעשיו של החשוד, או לכל מי שברשותו מידע רלוונטי לחקירה, להגיע לתחנת לב הבירה או לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריו על מנת להגיש תלונה. כמו כן, ניתן ליצור קשר בטלפון עם מוקד 100 של משטרת ישראל או היחידה החוקרת בטלפון: 02-5391550.
מעורך דינו של החשוד, עו"ד קובי מקלב נמסר: "העובדה שגם המשטרה נזהרת בלשונה כשהיא מציינת בהודעתה "על פי החשד" ו-"לכאורה", מלמדת על החומר הראייתי הדל המצוי ברשותה.
למיטב הבנתי מדובר בתלונה בודדת שהוגשה למשטרה כשיש בה חורים רבים וחוסר קוהרנטיות. העובדה שהמשטרה אצה רצה לפרסם את תמונתו של החשוד במטרה לאתר נפגעים לטענתה, כשהיא מדברת על "דפוס פעולה" היא כשלעצמה משבשת ומוכיחה שאין לא "דפוס" ולא "פעולה".
נראה כי גורמים מסוימים חברו כדי לתפור תיק למרשנו ולא בכדי מבוצע פרסום זה המלמד כי אין למשטרה די חומר לצורך הגשת כתב אישום. מרשי הינו אדם נורמטיבי נעדר כל רקע פלילי אשר מכחיש את המעשים המיוחסים לו, ואני בטוח שהחשדות המופרכים לא יבשילו לכדי כתב אישום".