רגע אחרי פיזור הכנסת: נתניהו לא ראה את זה מגיע | סקר מנדטים

מפלגת הליכוד משיגה 23 מנדטים בסקר חדש שפורסם ימים ספורים לאחר פיזור הכנסת והיציאה לבחירות, אך עדיין ממוקמת במקום השני - אחרי איזנקוט, שזוכה ל-24 מנדטים

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/07/26 08:09 ז באב התשפו

רגע אחרי פיזור הכנסת: נתניהו לא ראה את זה מגיע | סקר מנדטים
נתניהו,, צילום: Yonatan Sindel,Flash90

מספר ימים לאחר פיזורה הרשמי של הכנסת והיציאה למערכת הבחירות לכנסת ה-26, מפלגת הליכוד נותרת במקום השני בסקר מנדטים חדש שפורסם אמש (ב') בחדשות 12, עם 23 מנדטים - מנדט אחד יותר מהסקר הקודם. סיעתו של נתניהו ניצבת במקום השני, אחרי מפלגתו של איזנקוט, שגם הפעם הגיעה למקום הראשון עם 24 מנדטים - מנדט אחד יותר לעומת הסקר הקודם.

נתניהו עלה במנדט, אבל עדיין נשאר במקום השני

לשאלה אילו הבחירות היו נערכות היום ולאיזו מפלגה היית מצביע, מפלגת ישר! הגיעה למקום הראשון עם 24 מנדטים, מנדט אחד יותר מהפעם הקודמת. למקום השני הגיעה מפלגת הליכוד עם 23 מנדטים, מנדט אחד יותר מהפעם הקודמת. למקום השלישי הגיעה מפלגת ביחד עם 15 מנדטים, מנדט אחד פחות מהפעם הקודמת. למקום הרביעי הגיעה מפלגת הדמוקרטים עם 11 מנדטים, מנדט אחד יותר מהפעם הקודמת.

למקום החמישי הגיעה מפלגת ישראל ביתנו עם 9 מנדטים, מנדט אחד פחות מהפעם הקודמת. למקום השישי הגיעו יחד מפלגות ש"ס, יהדות התורה ועוצמה יהודית עם 8 מנדטים כל אחת. למקום השביעי הגיעו יחד מפלגות חד"ש תע"ל ורע"ם עם 5 מנדטים כל אחת. למקום השמיני והאחרון הגיעה מפלגת הציונות הדתית עם 4 מנדטים, מנדט אחד פחות מהפעם הקודמת. המפלגות של גנץ, חילי טרופר ויועז הנדל לא עוברות את אחוז החסימה.