חברי כנסת ממפלגת "הליכוד" מותחים ביקורת על יוזמה חדשה של ערוץ 14, שבמסגרתה הושקה באתר ובאפליקציה אפשרות להצביע ולבנות רשימה אפשרית לקראת הפריימריז במפלגה. לפי דיווח ב-"היום", חלק מהח"כים שבחרו להישאר בעילום שם הביעו הסתייגות מהמהלך.
"כל אחד יכול להצביע"
בין הדברים שנאמרו על ידי אותם גורמים, עלתה טענה כי המנגנון אינו משקף בהכרח את הרצון של המתפקדים. אחד הח"כים אמר "זה בלוף, כל אחד יכול להצביע ולא רק מתפקדים". לדבריהם, עצם האפשרות להשתתפות רחבה עלולה לייצר תמונה מטעה לגבי האופן שבו מתגבשת הרשימה בפועל.
בנוסף נטען כי אופן הצגת המועמדים באתר אינו מחויב לסדר אלפביתי, מה שעשוי להשפיע על בחירות המשתמשים ולהעניק יתרון מסוים לחלק מהמתמודדים. בתוך כך מתפתח דיון פנימי בליכוד סביב השפעת פלטפורמות תקשורת על הליכי הפריימריז ועל הדרך שבה מוצגים המועמדים לציבור.