אחרי שהשמיד תשתיות טרור רבות בעזה ובלבנון והשיא משואה ביום העצמאות האחרון, האם דרכו של הרב אברהם זרביב תוביל אותו לפוליטיקה? לפי דיווח הבוקר (ו') של עמית סגל, יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' נפגש בימים האחרונים עם המילואימניק הוותיק והציע לו שריון ברשימה הבאה לכנסת - כשככל הנראה מדובר במקום השני.
מינוי שיעורר סערה נוספת?
כזכור, הרב זרביב הוא דיין בבתי הדין הרבניים ולוחם מילואים אשר עלה לכותרות במהלך מלחמת "חרבות ברזל". עם פרוץ המלחמה הוא התגייס למילואים, והתפרסם כמפעיל ונהג דחפור D9 משוריין כשנטל חלק נרחב בהריסת תשתיות טרור ומבנים ברצועת עזה ובדרום לבנון. בעקבות פעילותו ומורל הלחימה שלו, זכה ברשתות החברתיות לכינוי "המזרבב".
ביום העצמאות האחרון של מדינת ישראל, נבחר הרב זרביב להשיא משואה בטקס הממלכתי בהר הרצל. הבחירה בו עוררה סערה ציבורית ותקשורתית בארץ ובעולם, בין היתר בשל סרטונים שהעלה מהשטח שבהם קרא "לשטח" את עזה, וביקורת מצד נציב תלונות הציבור על שופטים בנוגע לאמירותיו.