רצח מזעזע ברחובות: קשיש בן 80 נדקר למוות, בנו נעצר במקום

גבר בן 84 נמצא מחוסר הכרה בדירתו ברחובות עם פציעות דקירה. צוותי מד"א קבעו את מותו במקום לאחר ניסיונות החייאה ובדיקות רפואיות. בנו, תושב העיר בשנות ה-40 לחייו, נעצר בזירה בחשד למעורבות במעשה

חדשות כיפה חדשות כיפה 16/06/26 14:39 א בתמוז התשפו | עודכן בתאריך 16/06/26 14:42

רצח מזעזע ברחובות: קשיש בן 80 נדקר למוות, בנו נעצר במקום
זירת האירוע, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובשים ופרמדיקים של מד"א הוזעקו היום (ג') בצהריים לרחוב פקיעין בעיר רחובות, שם דיווחו על גבר קשיש מחוסר הכרה. לאחר ביצוע בדיקות רפואיות, נקבע מותו של הפצוע - גבר בן 84, לאחר שנדקר.

בנו של המנוח נעצר בחשד למעורבות במעשה

במקביל להגעת אנשי מד"א, שוטרי תחנת רחובות ממחוז מרכז הוקפצו גם הם למקום ועצרו בזירה את בנו של הקורבן, תושב העיר בשנות ה-40 לחייו, בחשד למעורבות במעשה, ותפסו את הסכין שעל פי החשד שימשה לביצוע העבירה.

יהודה בן אברהם ורועי בן שושן, אנשי מד"א שהגיעו למקום, סיפרו: "חברנו למשטרה שהובילה אותנו אל הגבר ששכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות, הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".