במשטרה חושדים: הנהג דרס את הקשיש למוות לאחר וויכוח סוער בין השניים

המשטרה הודיעה כי התאונה הקטלנית בסמוך לגדרה אירעה לאחר וויכוח בין נהג משאית בן 55 לבין הנפגע, בן 81. הנהג נעצר והועבר לחקירה

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/06/26 13:35 כ בסיון התשפו | עודכן בתאריך 05/06/26 13:38

במשטרה חושדים: הנהג דרס את הקשיש למוות לאחר וויכוח סוער בין השניים
עצורים, צילום: Flash90

המשטרה הודיעה היום (ו') כי התאונה הקטלנית שאירעה הבוקר באזור ניר בנים, במעורבות משאית והולך רגל, מתבררת כאירוע דריסה לאחר ויכוח בין נהג משאית בן 55 מחיפה, לבין הנפגע בן 81 מניר הבנים.

הנהג נעצר והועבר לחקירה

נהג המשאית נעצר על ידי שוטרי תחנת קריית מלאכי והועבר לחקירה. מפקד מרחב לכיש, נצ"מ אליהו שמול, קיים בזירת האירוע הערכת מצב עם גורמי הפיקוד, בוחני תאונות הדרכים וחוקרי המשטרה, ועמד מקרוב על פעולות החקירה המתבצעות בשטח. בסיום הערכת המצב הנחה להמשיך בביצוע כלל הפעולות הנדרשות, למצות את החקירה ולאסוף את כלל הממצאים והראיות במטרה להגיע לחקר האמת.

בהתאם לממצאי החקירה הראשוניים, החשוד יובא היום לדיון בבית משפט השלום באשקלון, בבקשה להאריך את מעצרו. בוחני תאונות הדרכים של מרחב לכיש וחוקרי המשטרה ממשיכים בפעולות החקירה, באיסוף ממצאים ובבירור נסיבות המקרה.