רבקה זיני בהתייחסות ראשונה למעצר של בעלה: "הוא מואשם בבגידה"

רעייתו של בצלאל זיני, רבקה, הגיעה לתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 והתייחסה לראשונה למעצרו של בעלה בחשד להברחת סחורות לרצועת עזה תמורת כסף. זיני נשאלה אם לדעתה יש קשר לכך שהוא אחיו של ראש השב"כ אך סירבה להתייחס

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/05/26 12:11 יב בסיון התשפו

רבקה זיני בהתייחסות ראשונה למעצר של בעלה: "הוא מואשם בבגידה"
רבקה זיני, צילום: ערוץ 14,צילום מסך

חודשיים אחרי שבצלאל זיני שוחרר למעצר, ובזמן שהמשטרה ממשיכה לחקור את פרשת ההברחות לרצועת עזה שבה הוא חשוד, רעייתו רבקה הגיעה אמש (ד') לתוכנית "הפטריוטים" בערוץ 14 והתייחסה לראשונה לפרשה שמסעירה את המדינה. על חלקו של בעלה בהברחות ועל הטענות כי גרף לכיסו מאות אלפי שקלים, טענה זיני כי אין בדל אמת בחשדות: "לא יכול להיות שהוא התעסק עם הברחות. אין סיכוי".

"הוא מואשם בעצם בבגידה - מבחינה נפשית זה מאוד קשה ומטלטל"

היא הוסיפה: "הוא מואשם בעצם בבגידה. העבירה הזו לא הייתה בכל תקופת המעצר שלו - אלא עד אחת הארכות המעצר האחרונות שלו. התיק הזה לא מחזיק. מבחינה נפשית זה מאוד קשה ומטלטל, באים ושולפים אותך מהבית ברגע אחד בלי להשאיר הודעה ובלי להגיד הודעה לאן לוקחים אותו. מצד שני הוא מלא כוחות, אמונה וידיעה שהצדק ייצא. אנחנו עובדים עם עורכי דין מצוינים שמלווים אותנו".

המראיין ינון מגל שאל את זיני אם היא חושבת שההסתבכות בפרשה קשורה לכך שבצלאל הוא אחיו של ראש השב"כ החדש, דוד זיני. רבקה העדיפה שלא להתייחס: "לא רוצה להיכנס לזה. אני יודעת מי הוא בעלי ואני מעדיפה לא לדבר על זה".