משטרת ישראל השלימה את ההיערכות לקראת משחק הכדורגל בין הפועל פתח תקווה לבית"ר ירושלים, שיתקיים מחר (ג') בשעה 20:30 באצטדיון 'המושבה' בפתח תקווה. לפי ההודעה, ההיערכות המבצעית החלה כבר משעות הצהריים וכוללת פריסה רחבה של כוחות באזור האצטדיון והרחובות הסמוכים.
יש להגיע מוקדם למקום
במסגרת הפעילות יפעלו במקום מאות שוטרים, סדרנים ומאבטחים, שתפקידם יהיה לשמור על הסדר הציבורי, לאבטח את הקהל ולהסדיר את התנועה בצירים המובילים למתחם. פתיחת השערים תחל בשעה 18:30, כאשר תתבצע בדיקה קפדנית לכלל הנכנסים.
במשטרה מדגישים כי יתבצע בידוק קפדני לכלל האוהדים ולכן יש להגיע מוקדם על מנת למנוע לחץ בשערים וכן כי הכניסה למרחב האיצטדיון תתאפשר לבעלי כרטיסים בלבד. עוד נמסר כי לא ימכרו כרטיסים ביום המשחק וכי חל איסור מוחלט על כניסה עם נשק ואין אפשרות לאפסן בכניסה". במשטרה קוראים לאוהדים להישמע להנחיות הכוחות בשטח ולשמור על אווירה ספורטיבית לאורך האירוע.