מסתובבת במאה שערים עם כלב: נערה מקריית ארבע נעדרת מאז שבוע שעבר

תהילה אלקבץ, תושבת קריית ארבע בת 17.5, נעדרת מאז יציאתה מביתה ביום חמישי האחרון לכיוון ירושלים. על פי בדיקה ראשונית של המשטרה, ההערכה היא כי היא שוהה ככל הנראה בעיר ירושלים, ייתכן אף באזור שכונת מאה שערים. עוד נמסר כי לפני מספר ימים אימצה כלב

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/05/26 10:06 ב בסיון התשפו | עודכן בתאריך 18/05/26 10:11

מסתובבת במאה שערים עם כלב: נערה מקריית ארבע נעדרת מאז שבוע שעבר
מישהו ראה את תהילה?, צילום: Wisam Hashlamoun, Gershon Elinson,FLASH90 | דוברות המשטרה

גם הבוקר (ב') נמשכים המאמצים לאיתור תהילה אלקבץ, תושבת קריית ארבע בת 17.5, שנעדרת מאז יציאתה מביתה ביום חמישי האחרון לכיוון ירושלים, כאשר דיווח על היעדרותה התקבל בליל שבת.

אימצה כלב ונמצאת במאה שערים

מאז קבלת הדיווח בתחנת משטרת חברון במרחב יהודה נפתחו פעולות חיפוש נרחבות בשטח, הכוללות סריקות מודיעיניות ומבצעיות, בהשתתפות שוטרי המרחב לצד מתנדבים מיחידת החילוץ "עציון יהודה".

מפרטים שנאספו עד כה עולה כי ייתכן שהנעדרת שוהה בעיר ירושלים, ולא נשללת האפשרות כי היא נמצאת באזור שכונת מאה שערים, כאשר עוד נמסר כי לפני מספר ימים אימצה כלב וכעת היא מסתובבת עמו.

תיאורה: מבנה גוף בינוני, גובהה כ-1.62 מטרים, שיערה חום באורך בינוני, עיניה ירוקות והיא מרכיבה משקפיים שחורים עגולים, כאשר בעת היעלמותה לבשה קפוצ'ון לבן, גופיה חומה, טייץ שחור וכפכפים שחורים.