הח"כ מהליכוד נגד הדרישה של נתניהו: הוא לא יקבל 10 שריונים

משה סעדה התייחס לפרסומים לפיהם ראש הממשלה מבקש 10 שריונים בליכוד לקראת הבחירות ואמר שהוא לא יקבל אותן: "זה יסתיים איפשהו באמצע"

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/05/26 09:32 כ באייר התשפו

הח"כ מהליכוד נגד הדרישה של נתניהו: הוא לא יקבל 10 שריונים
נתניהו, מה הלאה?, צילום: Noam Revkin Fenton/POOL

חבר הכנסת משה סעדה התייחס הבוקר (ה') לסערה סביב דרשיתו של ראש הממשלה נתניהו לקבל שריונים לרשימת הליכוד לקראת הפריימריז במפלגה ואמר: "הוא מבקש עשרה, בסוף זה יסתיים אי שם באמצע. זה נכון, זה ראוי" אמר בריאיון לכאן רשת ב'.

האיום של נתניהו

כזכור, בוואלה פורסם השבוע כי נתניהו דורש כ-10 שיריונים ברשימה של המפלגה, ואף הציב אזהרה לפיה אם דרישתו לא תתקבל - ייתכן שינקוט בצעד קיצוני, כולל אפשרות של התמודדות במסגרת רשימה עצמאית.

על פי הפרסום, בכיר במפלגה הגדיר את המהלך כ"אירוע משוגע לגמרי", וטען כי מדובר ב"טבח פוליטי ברשימה שלא היה כמוהו", כלשונו. לדבריו, המשמעות המעשית של המהלך היא טלטלה עמוקה במבנה הפוליטי של הרשימה, שעשויה לשנות באופן דרמטי את מפת המועמדים.