משטרת ישראל השלימה את היערכותה לקראת משחק הכדורגל שייערך היום (ג') בשעה 20:00 באצטדיון טדי בירושלים. לפי ההיערכות, מאות שוטרים, לוחמי מג"ב, סדרנים ומאבטחים יתפרסו כבר משעות אחר הצהריים באזור האצטדיון, בצירי התנועה ובחניונים, במטרה לשמור על הסדר והביטחון הציבורי.
תשתמשו בתחבורה ציבורית
במשטרה הדגישו כי הכוחות יפעלו במתכונת גלויה וסמויה, ויטפלו בכל ניסיון לחריגה מהסדר: "נגד כל גילוי אלימות, בריונות או הפרת סדר הן בתוך האצטדיון וסביבו והן בקווי התחבורה הציבורית המשמשת את האוהדים" יינקטו צעדי אכיפה.
בשל הצפי לעומסי תנועה חריגים באזור, ממליצה המשטרה לקהל להגיע מוקדם ככל האפשר ולהעדיף שימוש בתחבורה ציבורית. השערים לאצטדיון ייפתחו כבר בשעה 17:30, ובסיומו של המשחק יופעל מערך תחבורה ציבורית מתוגבר לכיוון התחנה המרכזית בירושלים.
בנוגע להסדרי החניה, הוקצו לרשות האוהדים מספר מתחמים, בהם הגן הטכנולוגי, חניון עין יעל, גן החיות, חניון מלחה והחניון המזרחי. במקביל הודגש כי "לא תותר חניית כלי רכב פרטיים בשולי הכביש ובסמוך לאצטדיון - רכבים שיחנו בניגוד לחוק ייגררו ובעליהם ייקנסו".
עוד נמסר כי תיאסר הכנסת נשק, אלכוהול ואמצעים פירוטכניים, לצד אכיפה מחמירה נגד ניסיונות ירידה לכר הדשא או מעבר בין יציעים. במשטרה ציינו כי יפעלו גם נגד קריאות גזעניות והסתה, תוך שימוש באמצעי תיעוד לאיתור מפרי סדר.