בכנרת עצרו הכל: "בעקבות העומס"

המוני בני אדם הגיעו לחגוג את יום העצמאות בכנרת, מה שהוביל את האיגוד להודיע על סגירת חוף סוסיתא. באיגוד ערים כנרת נערכו מבעוד מועד לעומס, עם קו הסעות ללא תשלום לחופים

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/04/26 14:21 ה באייר התשפו | עודכן בתאריך 22/04/26 16:15

בכנרת עצרו הכל: "בעקבות העומס"
הכנרת, היום. תפוסה מלאה, צילום: Michael Giladi,Flash90

באיגוד ערים כנרת התייחסו היום (ד') להמוני האנשים שהגיעו בעקבות יום העצמאות והחוגגים שהגיעו לכנרת, וציינו כי שירותי ההצלה יופעלו עד השעה 18:00 בערב. לצד זה, בכנרת התייחסו גם לעומס הרב שנוצר וציינו כי בעקבות העומס הרב שנוצר, חוף סוסיתא נסגר וכי הבאים מתבקשים לפנות לחופים אחרים.

"קו סובב כנרת"

מהאיגוד נמסר כי 20 אלף בני אדם הגיעו לבלות את יום העצמאות בחופים השקטים שתחת האיגוד. כזכור, ההודעה מגיעה מספר ימים לאחר שבכנרת הודיעו כי על מנת לתת מענה לעשרות אלפי הנופשים הצפויים לפקוד את חופי הכנרת, יפעילו את "קו סובב כינרת", שירות הסעות ללא תשלום לחופי הכינרת, שיפעל במתכונת של הקפה סביב החופים מטבריה צפונה ומטבריה דרומה. הקו יצא אחת לשעתיים מתחנת גליל סנטר בטבריה, החל מהשעה 10:00 בבוקר ועד 18:00 בערב.