עוד ניצחון לדרעי: ש"ס הביסה את המועמד הסרוג ברבנות קריית אונו

הרב יצחק ורדי, נציג ש"ס, נבחר לרב העיר קריית אונו לאחר שקיבל 21 קולות, בעוד שהמועמד הסרוג נמצא בשירות מילואים. הבחירות התקיימו לאחר שנחשף כי בין יש עתיד לש"ס נרקם דיל פוליטי בנוגע להתמודדות

חדשות כיפה חדשות כיפה 15/03/26 19:11 כו באדר התשפו | עודכן בתאריך 15/03/26 19:20

עוד ניצחון לדרעי: ש"ס הביסה את המועמד הסרוג ברבנות קריית אונו
אריה דרעי,, צילום: Yonatan Sindel/Flash90     

למרות שהמועמד הסרוג, הרב רואי מרגלית, נמצא בשירות מילואים, הבחירות לרבנות קריית אונו נערכו היום (א'). בסופן זכה נציג ש"ס, הרב יצחק ורדי, לאחר שקיבל 21 קולות. נזכיר כי בשבוע שעבר דווח ב"חדשות כיפה" כי נרקם דיל פוליטי בין יש עתיד ל-ש"ס סביב התמודדותו של מועמד המפלגה הספרדית החרדית.

"בסוף הם עושים דילים עם ש"ס. זה כשלון נוראי וצביעות"

הרב ורדי, תושב קריית אונו ומכהן בה כמורה הוראה במספר בתי כנסת, מוסמך לכהן כרב עיר מטעם הרבנות הראשית לישראל. הוא בוגר הישיבה הגבוהה "ברכי יוסף" ובתי מדרש לרבנות. מנכ"ל המשרד לשירותי דת, יהודה אבידן, בירך על הבחירה: "אני מאמין כי הרב יצחק ורדי שליט"א יפעל לחיבור כלל חלקי העם, ינגיש יהדות מסבירה במאור פנים ויעניק לתושבי קרית אונו הנהגה תורנית מחויבת".

ח"כ מיכל וולדיגר התייחסה היום לנושא. "כל הסיטואציה זה נורא ואיום. בושה לראשת העיר מיש עתיד", אמרה. וולדיגר הוסיפה לתקוף את מפלגת יש עתיד, וטענה כי מי שמרבים לדבר על סוגיית הגיוס נוהגים אחרת בזירה הפוליטית: "צועקים קואליציית השותפים לגיוס, ובסוף הם עושים דילים עם ש"ס. זה כשלון נוראי וצביעות".