נשיא ארה"ב דונלד טראמפ נשא הערב (ב') נאום בכנס שנערך בפלורידה והתייחס ללחימה באיראן. טראמפ הצהיר: "אנחנו ננצח. כבר ניצחנו במובנים רבים, אבל עדיין לא ניצחנו מספיק. אנחנו ממשיכים קדימה, נחושים יותר מאי פעם להשיג ניצחון מוחלט שיסיים את הסכנה המתמשכת הזאת אחת ולתמיד".
"אם לא היינו מפציצים את מתקני הגרעין - ישראל כבר הייתה נמחקת"
טראמפ הוסיף וטען כי "אם לא היינו מפציצים את מתקני הגרעין של איראן ביוני - ישראל כבר הייתה נמחקת כי היה לאיראן נשק גרעיני". "אתם יודעים, אם לא היינו עושים את מתקפת ה-B-2 הזאת, ישראל הייתה נמחקת. היה להם נשק גרעיני בתוך שבועיים לאחר מכן" המשיך הנשיא האמריקני.
"אפילו עכשיו אני חושב שהם תכננו להשתלט על המזרח התיכון" הוסיף טראמפ. "כי כשמסתכלים על זה ויש לנו הוכחות די טובות - כל אותם טילים שנורו בצורה כל כך טיפשית לעבר קטאר, ערב הסעודית והאמירויות, למעשה כוונו גם למדינות אחרות, למדינות שבעצם אמרו: תשאירו אותנו מחוץ לזה".
"אתם תראו שזה ימשך זמן קצר"
טראמפ התייחס גם לזמן שיידרש לתקיפה ואמר "לקחנו 'טיול קטן' היינו צריכים לעשות את זה כדי להיפטר מקצת רשע. אתם תראו שזה ימשך זמן קצר. האיראנים היו תוקפים אותנו בתוך שבוע. העולם יהיה בטוח הרבה יותר שנסיים, ונסיים די מהר".