ראש השב"כ דוד זיני התייחס לקונספירציות הבגידה מבפנים במהלך נאומו ביום שלישי האחרון בכנס מנהלי הארגון ושלל אותן מכל וכל. "ברור וידוע שלא הייתה 'בגידה' או 'שיתוף פעולה' מצד השב"כ או מי מאנשי מערכת הביטחון" אמר זיני. "לצערינו כשלנו כישלון מקצועי חמור ועלינו לעמול יום יום שעה שעה על מנת לתקן ולהטמיע את כלל הלקחים ולהשלים את שנותר לתחקר".
"השב"כ שלנו - אנו מקיימים ובונים יחד ארגון סיכול מופלא"
עוד הוסיף זיני במהלך הכנס כי: "השב"כ שלנו - אנו מקיימים ובונים יחד ארגון סיכול מופלא, חד וחדשני. שירות שבו משרתים אנשים השמחים בשליחותם, הרעבים לאתגרים. בעלי עמוד-שדרה ערכי, הטוטאליים במחויבותם למדינת ישראל".
ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט הגיב לזיני ובירך:"אמירה חשובה ומתבקשת של ראש השב"כ. ידע כל אזרח ישראלי שהיה כשל נורא, אך לא היתה בגידה מבפנים. כל מי שממשיך להפיץ את עלילות הדם נגד צה"ל והשב"כ פוגע בכוונה תחילה בביטחון ישראל. השתיקה המבישה של נתניהו ושריו מתדלקת את תיאוריות הבגידה המכוערות שקורעות את עם ישראל מבפנים".