אימה בחוף הים: גבר ניגש לצעירה ופגע בה מינית

גבר בשנות ה-30 לחייו נעצר לאחר שביצע מעשה מגונה בבת 14 בחוף הים של בת ים. הגבר, עבריין מין מוכר למשטרה, נעצר בביתו ובהמשך, בית המשפט האריך את מעצרו

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/02/26 16:32 ל בשבט התשפו | עודכן בתאריך 17/02/26 17:19

אימה בחוף הים: גבר ניגש לצעירה ופגע בה מינית
מעצר חשודים, ארכיון , צילום: דוברות המשטרה

פרשה חמורה בבת ים: שוטרי התחנה המקומית עצרו גבר בשנות ה-30 לחייו, תושב העיר, בחשד שביצע מעשה מגונה בנערה בת 14 בחוף הים. על פי החשד, האיש ניגש לקטינה והציע לה הצעות פוגעניות ומיניות בטרם פגע בה פיזית.

מעצרו הוארך

החקירה נגד החשוד יצאה לדרך עם התייצבות הנערה בתחנת המשטרה, שהגישה תלונה מפורטת על האירוע. שוטרי הסיור הצליחו להתחקות אחר עקבותיו של הגבר ועצרו אותו בביתו, כאשר המשטרה חושדת כי הוא פעל לשיבוש החקירה באמצעות מחיקת כלל תיעודי ההתכתבויות ביניהם והסרת מספר הטלפון של המתלוננת מהמכשיר שלו.

מדובר בעבריין מין המוכר היטב לרשויות, שנמצא תחת פיקוח הדוק של יחידת "צור" בשירות בתי הסוהר. למרות המעקב, החשוד נעצר בשבועות האחרונים לא פחות משלוש פעמים על ידי יחידת הפיקוח בגין הפרות של הצו שהוצא נגדו, תוך שהוא יוצר קשר אסור עם קטינות נוספות. נראה כי הצווים המשפטיים לא הרתיעו את האיש מלשוב ולפעול במרחב הציבורי בניגוד למגבלות שהוטלו עליו לאחר שחרורו מהכלא.

שיתוף פעולה בין משטרת בת ים לגורמי המקצוע של יחידת "צור" הוביל להבאת החשוד בפני שופט בבית משפט השלום בתל אביב, שם הוחלט על הארכת מעצרו לצורך המשך פעולות החקירה. כרגע החקירה מנוהלת ביחידה המרחבית בבת ים, שם מנסים החוקרים להבין האם קיימים מקרים נוספים שטרם דווחו. הפרקליטות והמשטרה פועלות במקביל לבחון את שרשרת הפרות צו הפיקוח ומשמעותן המשפטית לאור הפגיעה החדשה המיוחסת לחשוד.