אייר חיפה יוצאת במהלך מטורף ומפרסמת היום (ב') מחירי השקה חריגים לטיסות היוצאות מנמל התעופה חיפה, עם כרטיסים שמתחילים ב-29 דולרים לכיוון ליעדים מבוקשים באזור הים התיכון. ההיצע כולל טיסות לאתונה, לרנקה ופאפוס, כאשר בדיקה מעלה כי ללרנקה ניתן למצוא כרטיסים במחיר זהה גם בשבת הקרובה וגם בימים שני ושלישי שלאחריה.
מבצע מוגבל עם טיסות נבחרות
ובחברה מציעים מחירים מוזלים לאתונה במספר רב של מועדים. לפי הנתונים, ניתן למצוא טיסות לאתונה במחיר המיוחד ב-13 תאריכים שונים הפזורים על פני החודשים פברואר ומרץ, מה שמאפשר גמישות יחסית למי שמחפש חופשה קצרה או נסיעה ספונטנית.
עם זאת, מדובר במבצע מוגבל בהיקפו. המחיר הנמוך תקף ל-40 טיסות נבחרות בלבד היוצאות מחיפה במהלך פברואר ומרץ, והוא זמין לזמן קצר וכפוף למלאי המקומות. לצד כרטיסי הכיוון האחד, ניתן להזמין גם טיסות הלוך ושוב במחירים מוזלים נוספים, החל מ-78 דולר לקפריסין ו-128 דולר ליוון.
במקביל למבצע, באייר חיפה ממשיכים להרחיב את פעילותה. על רקע העלייה בביקושים, החברה צפויה לצרף לצי המטוסים שלה מטוס שישי כבר בחודש הקרוב, מהלך שיאפשר הגדלת תדירויות, הרחבת הפעילות מנמל התעופה חיפה ופתיחת יעדים חדשים. כל כרטיסי הטיסה של החברה משווקים במתכונת Flex וכוללים אפשרות לשינוי או ביטול תמורת קרדיט עתידי עד 24 שעות לפני ההמראה, תיק יד ללא תשלום ואפשרות להוספת שירותים נוספים בהתאם לצורך.