השירות המטאורולוגי: עדכון חשוב להמשך השבוע

מזג האוויר האביבי יימשך גם בשבוע הנוכחי עם אירוע גשם בודד באזור אחד בלבד. השבוע צפוי להתאפיין בהתחממות עם טמפרטורות גבוהות במיוחד | תחזית מזג האוויר המלאה

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/02/26 18:25 כ בשבט התשפו

עקבו אחרינו בגוגל

לאחר מספר ימים של מזג אוויר אביבי בשירות המטאורולוגי יצאו בתחזית פסימית לשבוע הקרוב עם אירוע גשם אחד בלבד שיימשך זמן קצר וייתמקד בעיקר בצפון הארץ ביום רביעי הקרוב. "למעט כמויות משקעים לא גבוהות מרביעי בצהרים ועד חמישי בבוקר, אין כרגע צפי לאירוע גשם משמעותי עד למחצית השניה של פברואר לפחות" ציינו בשירות המטאורולוגי.

המקום החם ביותר בישראל - שקע הירדן והערבה

ביום א' הטמפרטורות יעלו בצורה חדה ויהיה חם מהרגיל לעונה באופן ניכר. בהרים ימדדו 23-24 מעלות ובשפלה ובחוף כ-25-26 מעלות. המקום החם ביותר בישראל צפוי להיות שקע הירדן ובערבה, עם טמפרטורות על 30 מבקעת הירדן בצפון, דרך ים המלח (33 מעלות בעין גדי) ולאורך הערבה שם הן צפויות הטמפרטורות להגיע לכ-34 מעלות (באזור חצבה).

השירות המטאורולוגי: עדכון חשוב להמשך השבוע
תחזית מזג האוויר | , צילום: shutterstock

עם זאת בשירות המטאורולוגי ציינו כי לא מדובר בשיאי חום למחצית הראשונה של פברואר. באזורים אלה כבר נמדדו טמפרטורות של 35-36 מעלות (ב-2016).