בגלל "הלפיד הלילי" - הנקמה שיאיר לפיד מתכנן לינון מגל

מגיש תוכנית הפטריוטים הבטיח לחשוף בתוכניתו הקרובה: "מי הגורם שארגן ללפיד וגנץ את הפגישות עם הקטרים". יו"ר האופוזיציה לא נשאר חייב: "את כל זה עושה הבוס שלך"

חדשות כיפה חדשות כיפה 02/02/26 15:42 טו בשבט התשפו | עודכן בתאריך 02/02/26 15:44

בגלל "הלפיד הלילי" - הנקמה שיאיר לפיד מתכנן לינון מגל
הנקמה של יאיר לפיד בינון מגל, צילום: פלאש 90

כבר מספר שנים שאחת הפינות הפופולריות בתוכנית "הפטריוטים", תוכנית הדגל של ערוץ 14, היא הפינה "הלפיד הלילי", במהלכה מציג המגיש ינון מגל את יו"ר האופוזיציה (ובתחילת הפינה גם כראש ממשלה) יאיר לפיד באור מגוחך ושלילי.

"אני שוקל לפתוח"

פינה זו חוזרת על עצמה אחת לכמה זמן, והיום (ב') הבטיח מגל כי הפינה תחזור. בפוסט שכתב ברשתות החברתיות שלו כתב המגיש: "הערב בפטריוטים חשיפה, מי הגורם שארגן ללפיד וגנץ את הפגישות עם הקטרים. נא לשבת על כיסא יציב מחשש לנפילה". לרוב, לפיד אינו מגיב לפינה זו, אך היום החליט לענות למגל.

"אני שוקל לפתוח את פינת 'הינון הלילי'" כתב לפיד בחשבון ה-X שלו. "לא היו לי 'פגישות עם קטאר', היתה פגישה אחת ביחד עם משפחות חטופים שכמובן דיווחנו עליה בתקשורת. לא קיבלנו בסתר כסף מקטאר בזמן מלחמה כמו בכירי לשכת נתניהו, לא העברנו מיליוני דולרים כל חודש לזרוע הצבאית של החמאס כמו נתניהו עצמו, לא ישבנו בבית הלבן וביקשנו סליחה מקטאר כמו ילדים נזופים". את הפוסט הוא סיים בפנייה ישירה למגל: "את כל זה עשה הבוס שלך".