לראשונה מזה 150 שנה: ההודעה המרגשת של סגן הנשיא ואנס ורעייתו

בהודעה מרגשת לציבור האמריקני הודיעו סגן נשיא ארצות הברית ג'יי די ואנס ורעייתו אושה כי הם מצפים לילד רביעי. זו תהיה הלידה הראשונה של ילד למי שמכהן בתפקיד הנשיא או סגנו מאז 1893

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/01/26 10:21 ד בשבט התשפו | עודכן בתאריך 22/01/26 10:22

לראשונה מזה 150 שנה: ההודעה המרגשת של סגן הנשיא ואנס ורעייתו
סגן הנשיא ואנס ורעייתו, אושה, צילום: Phil Mistry,Shutterstock

היסטוריה בבית הלבן: סגן נשיא ארצות הברית ג'יי די ואנס ורעייתו אושה עדכנו את הציבור האמריקני בהודעה מרגשת כי הם מצפים לילד נוסף, שצפוי להיוולד סביב חודש יולי. זהו הילד הרביעי של בני הזוג, והילד הראשון שנולד לנשיא או לסגן נשיא בבית הלבן מאז שנולדה אסתר, בתו של הנשיא גרובר קליבלנד, בשנת 1893.

הילד הרביעי של בני הזוג ואנס

הגברת השנייה של ארצות הברית פרסמה בחשבונה הרשמי ברשת X את הבשורה המשמחת: "אנחנו שמחים מאוד לשתף חדשות מרגשות - המשפחה שלנו מתרחבת". ואנס עדכנה כי מצבה הרפואי שלה ושל העובר טוב, והוסיפה כי בני הזוג מודים לרופאים הצבאיים המטפלים בהם.

זהו אינו ההיריון הראשון בקרב גורמים בכירים בממשל טראמפ. גם דוברת הבית הלבן, קרוליין לוויט, נמצאת כעת בהיריון עם בתה, שזהו ילדה השני, והיא צפויה ללדת בחודש מאי. לוויט פרסמה את דבר הריונה בחג המולד ומסרה: "אני גם מודה מעומק הלב לנשיא טראמפ ולראשת הסגל שלנו, סוזי ויילס, על התמיכה שלהם ועל טיפוח סביבה תומכת־משפחה בבית הלבן. 2026 הולכת להיות שנה נהדרת, ואני כל כך מתרגשת להיות אמא לבנות".