מתנדבי יחידת החילוץ עציון-יהודה ומתנדבי יחידת החילוץ שומרון-בקעת הירדן של מחוז ש"י במשטרת ישראל פועלים בשעות האחרונות יחד עם שוטרי מחוז ש"י, כוחות צה"ל, לוחמי האש ממחוז יו"ש וצוותי יחידת "להבה", בסריקות לאיתור נעדר שקיים חשש ממשי לחייו. על פי הדיווח, הנעדר נסחף בנחל מודיעים הסמוך לעיר מודיעין עילית, אזור שבו זרימת המים איתנה. עם קבלת הדיווח הוזעקו למקום כוחות רבים, בהם גם מתנדבי זק"א, והחלו סריקות רגליות לאורך תוואי הנחל.
החיפושים נמשכים באמצעות רחפנים בעלי תאורה ייחודית
עם רדת החשיכה נמשכות הסריקות באמצעות המערך האווירי של משטרת ישראל, יחידת רקיע של מחוז ש"י ואמצעים טכנולוגיים נוספים. בשעה 20:20 הסתיימה הערכת מצב בשטח בראשות סגן מפקד מחוז ש"י, תת-ניצב ישי שלם, שהנחה להמשיך את החיפושים באמצעות רחפנים בעלי תאורה ייחודית, זאת בתנאי מזג אוויר קרים וגשומים. במקביל, יחידות חילוץ נוספות מרחבי הארץ ערוכות להצטרף למאמץ במידת הצורך.
נזכיר כי כוחות משטרה, יחידות חילוץ, כוחות צה"ל, לוחמי אש ממרחב בנימין וכן מסוק מהמערך האווירי של משטרת ישראל הוזנקו מוקדם יותר היום לחיפושים אחר נער שעל פי עדויות נסחף בנחל מודיעים, סמוך לעיר מודיעין עילית. על פי הדיווח הראשוני שני נערים נסחפו בשיטפון בנחל, ואחד מהם הצליח לצאת. הנער סיפר כי חברו ניסה לצאת מהנחל, ללא הצלחה. קיים חשש לחיי הנער. בנוסף, צוותי מד"א מאבטחים רפואית את הסריקות אחר הנער שנסחף בזרם.