כונני מד"א - 'צוות הצלה' הוזעקו הערב (ב') לתחנת רכבת ברחוב החרש בבית שמש בעקבות דיווח על גבר בן 35 מחוסר הכרה בתוך הרכבת. הוא פונה עם דופק בתום פעולות החייאה לאחר שהתמוטט ואיבד את הכרתו ברכבת במהלך הנסיעה.
"בחסדי שמיים בהמשך ליבו שב לפעום"
רובי בן דוד, חובש בכיר ב'צוות הצלה' שיתף: "כשהגעתי למקום עם אמבולנס מד"א אותו אני מאייש, הכווינו אותי אל תא שירותים בתוך הרכבת שהגיעה לתחנה, לאחר שנוסע התמוטט בתוך התא במהלך הנסיעה. לאחר שהתא נפרץ על ידי לוחמי האש ראיתי גבר כבן 35, מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה".
"יחד עם פראמדיקים וחובשים נוספים של מד"א התחלתי מיידית לבצע בו פעולות החייאה מתקדמות כולל עיסויי לב והנשמות ובחסדי שמיים בהמשך ליבו שב לפעום והוא פונה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד"א במצב קשה להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים שערי צדק בירושלים".