דובר צה"ל עדכן הערב (ה') כי לאחר השלמת הליך הזיהוי על ידי המרכז הלאומי לרפואה משפטית בשיתוף משטרת ישראל והרבנות הצבאית, נציגי צה"ל הודיעו למשפחתו של החטוף מני (מנחם) גודארד ז"ל כי יקירם הושב לקבורה.
שלושה חללים נותרו
מני גודארד ז"ל, נרצח על ידי ארגון הטרור גא"פ ב-7 באוקטובר 2023 וגופתו נחטפה לרצועת עזה. מני ז"ל, בן 73 במותו, נחטף מביתו בקיבוץ בארי, ובדצמבר 2023 נקבע מותו. הוא הותיר אחריו ארבעה ילדים ושבעה נכדים. אשתו, איילת גודארד ז"ל, נרצחה גם היא במתקפה על הקיבוץ.
קבלת ארון החטוף מני גודארד ז"ל, צילום: דובר צה"ל
ממטה המשפחות נמסר לאחר ההודעה בדבר השבתו של מני גודארד: "משפחות החטופים והשבים מחבקות בשעה זו את משפחת גודארד אשר יקירה מני ז"ל הושב היום לישראל לקבורה ראויה. לצד העצב וההבנה שהלב לעולם לא יהיה שלם, השבתו של מני ז"ל היא בגדר מזור כלשהו למשפחה שחיה באי-וודאות וספק מייסרים מעל לשנתיים. לא ננוח ולא נשקוט עד להשבת אחרון החטופים". נציין כי ברצועת עזה נותרו שלושה חטופים חללים: דרור אור, רן גואילי והאזרח התאילנדי סותטיסאק רינטלאק.