לקראת גמר גביע הטוטו, במגן דוד אדום נערכים לגמר גביע הטוטו שייערך הערב (ג') ב- 20:30. עשרות חובשים ופראמדיקים, באמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ, אופנועי מד"א, יפרשו סביב האצטדיון ביציעים, במרפאות וסמוך לקו הדשא, ויאבטחו רפואית את עשרות אלפי האוהדים שיגיעו למשחק. בנוסף, תוגברו כוחות מד"א בכבישים וברחובות הסמוכים לאצטדיון.
"עובדים בשיתוף פעולה אדוק עם משטרת ישראל"
עוד ציינו במד"א כי צוותים הפועלים בעיר חיפה ובטירת הכרמל תוגברו על מנת לאפשר הגעה מהירה לחולים, פצועים ויולדות אשר יזדקקו לשירותי מגן דוד אדום בשגרה.
מנהל מרחב כרמל במד"א, ארז גלר הוסיף: "לקראת המשחק שיתקיים הערב באצטדיון סמי עופר, כבר מהשעה 12:00 צוותי מד"א ערוכים ומוכנים להעניק טיפול רפואי לכל מי שיזדקק לכך. אנחנו עובדים בשיתוף פעולה אדוק עם משטרת ישראל, הנהלת האצטדיון וחברת האבטחה, על מנת להבטיח את רווחתם של האוהדים ולאפשר מענה שוטף גם לאירועי השגרה".