בנט הוקלט: זו האישה ששכנעה אותי לחזור לפוליטיקה

ראש הממשלה לשעבר השתתף בכנס הרמת כוסית לרגל ראש השנה עם אנשיו מפלגתו, "בנט 2026". בנט דיבר על תוכניותיו העתידיות ועל חזרתו לפוליטיקה בזכות אשתו גילת

חדשות כיפה חדשות כיפה 15/09/25 07:40 כב באלול התשפה | עודכן בתאריך 15/09/25 09:12

בנט הוקלט: זו האישה ששכנעה אותי לחזור לפוליטיקה
בנט, צילום: Yossi Aloni,Flash90

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט השתתף אתמול (א') בהרמת כוסית לרגל ראש השנה עם אנשיו ומפלגתו "בנט 2026" ואמר: "אנחנו בונים את השטח החזק ביותר במדינת ישראל, ועד הבחירות יהיה לנו את השטח החזק ביותר במדינת ישראל", כך אמר בהקלטות שחשף יובל שגב.

עוד הוסיף בנט כי "אנחנו במצב מאוד טוב מבחינת גיוס הכספים, הגענו לכ-70 אחוז מהיעד שלנו ותוך חודש אנחנו נשלים את היעד ואנחנו מוכנים ומעל הכל לגילת אשתי. גילת חיה את החיים שלה ומחזיקה את הבית, אבל התפקיד שלה היה מכריע".

"לפני בערך שנה וחצי היא תפסה אותי לשיחה" המשיך, "אחרי שהשתחררנו מראשות הממשלה הייתה תקופה קשה בלשון המעטה, למשפחה וכל ההרס שחווינו והילדים חוו - וההחלטה שקיבלנו הייתה להפסיק".

גילת אמרה לי - אתה חייב ללכת

בנט סיפר כי לאחר שהמשפחה חוותה תקופה מאתגרת, רעייתו גילת עודדה אותו לשוב לחיים הציבוריים. לדבריו, "אחרי השבעה באוקטובר גילת יזמה את השיחה ואמרה שאתה חייב ללכת, המדינה קורסת לנו מול העיניים".